The Simpsons: Tapped Out

The Simpsons: Tapped Out 4.18.6

Bouw Springfield opnieuw op

VOOR

  • Originele stemmen
  • Mooie graphics
  • Grappig verhaal

TEGEN

  • Langdurige installatie

Uitmuntend
8

The Simpsons: Tapped Out is een gratis time management game voor je iPhone waarin de sterren van The Simpsons de hoofdrol vertolken. Homer heeft 'per ongeluk' Springfield vernietigd en jij mag hem helpen de stad weer op te bouwen, d'oh!
Onze gele held Homer is zo druk met het spelen van een computergame dat hij niet in de gaten heeft dat de nucleaire centrale ontploft. Zodoende is er niks meer van Springfield over, dus je moet allerlei activiteiten voltooien om geld te verdienen. Dit begint met simpelweg troep opruimen, maar later komen er allerlei taken bij. Deze kosten tijd en geduld is daarom belangrijk in The Simpsons: Tapped Out. Wat dat betreft lijkt de game heel erg op Smurfs Village. Behalve geld verdien je ook donuts en deze gebruik je om speciale voorwerpen te kopen of om de tijd sneller te laten gaan.
The Simpsons: Tapped Out ziet er prima uit; het spel lijkt exact op de tekenfilmserie. De originele stemacteurs hebben ook aan The Simpsons: Tapped Out meegewerkt en de schrijvers hebben het verhaal ontwikkeld. Dit maakt deze game een waar genot voor alle Simpsons-fans.
The Simpsons: Tapped Out is de grappigste time management game sinds lange tijd. Door de mooie graphics en leuke verhaaltjes maakt het helemaal niet uit dat je soms lang moet wachten voordat je weer een nieuwe missie mag voltooien.

Meeste downloads Arcade games voor iphone

Meer
The Simpsons: Tapped Out

Download

The Simpsons: Tapped Out 4.18.6

Beoordelingen about The Simpsons: Tapped Out